018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Darko Bulatović: Nepravda! (VIDEO)

Predsednik Radničkog Darko Bulatović sto puta je izgovorio reč ”napravda” na početku konferencije za novinare, koja je organizovana zbog još jedne sudijske lakrdije. Ovaj put u ”glavnoj roli” utakmice Radnički-Jagodina (1:1) bio je Darko Bogdanović iz Kraljeva.

U Radničkom glavnog sudiju okrivljuju, između ostalog, zbog nedosuđenog penala u 2. minutu nad Petrom Jovanovićem i isključenja Vladana Pavlovića, prilikom izvođenja slobodnog udarca za domaće. Radnički je zbog toga zvanično stavio prigovor na suđenje. Međutim, predsednik Radničkog, koji je već kažnjen četvoromesečnom suspenzijom obavljanja ove funkcije, smatra da je sudijska nepravda protiv Jagodine, samo nastavak lanca koji je počeo protiv Slobode na Čairu, pa nastavljen u susretima sa OFK Beogradom na Karaburmi, Javorom u Ivanjici i Vojvodinom u Nišu.

Bulatović je javno prozvao sudijsku organizaciju i smatra da nešto hitno treba da se preduzme, kako bi se sprečio nastavak deljenja nepravde. U tom smislu je sa Čaira upućen poziv čelnicima FSS za održavanje sastanka, na kojem bi se otvoreno porazgovaralo o pomenutim problemima. Bulatović je potvrdio pred novinarima da je poziv prihvaćen iz Saveza, tačnije da je to učinio generalni sekretar FSS Zoran Laković.

- Sve ovo činimo kako bismo sačuvali sjajnu atmosferu, kako u klubu, tako i na tribinama. Najgore od svega što može da nam se dogodi posle silnih sudijskih nepravdi, jeste da nam se navijači razočaraju i odu sa stadiona - rekao je Bulatovic.

 

Povezane vesti