018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Darko Bulatović: Nagrada „11. januar“ podstrek za bolji rad (VIDEO)

Jedan od dobitnika najvećeg priznanja grada – nagrade 11. januar ove godine je i fudbalski klub „Radnički“. Predsednik kluba Darko Bulatović kaže da mu ova nagrada mnogo znači i shvata je kao priznanje za sav trud koji je uprava uložila u prethodnom periodu da se klubu vrati stari sjaj. Međutim, on dodaje da je ostalo još mnogo posla da se to i dogodi.

FK Radnički polako počinje da liči na onaj stari iz vremena kada se hiljade i hiljade Nišlija okupljalo na stadionu kako bi bodrili svoj tim koji je i u Evropi ostvarivao zapažene rezultate. Predsednik kluba Darko Bulatović kaže da Radnički nije propao preko noći, pa će biti potrebno dosta vremena da se klub i oporavi. Ipak, on smatra da je uprava na dobrom putu, a nagradu 11. januar doživljava kao podstrek za još uspešniji rad u narednom periodu.

Osim što je predsednik „Radničkog“, Darko Bulatović je i predsednik gradske opštine Crveni krst, koja spada među siromašnije u Srbiji. Zbog toga, kako kaže, za njega ne postoji radno vreme i ulaže maksimalne napore da što većem broju sugrađana izađe u susret.

Bulatovićevi ciljevi u narednom periodu su nastavak rekonstrukcije stadiona „Radničkog“, pre svega uređenje zapadne tribine, kako bi ovaj objekat postao jedan od centara sportskih dešavanja u zemlji na koji će svaki Nišlija biti ponosan. Njegove aktivnosti u klubu, kaže, neće omesti njegov rad kao predsednika opštine, jer je i tu, ističe, ostalo još mnogo posla kako bi se građanima sa teritorije opštine Crveni krst omogućio bolji život.

Povezane vesti