018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

„Dani pijace“ na niškom Sajmištu (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Grad Niš i Javno preduzeće „Tržnica“ ove godine biće domaćini 19. manifestacije “Dani pijace”, koja će se održati na niškom Sajmištu. Organizatori kažu da je ovaj događaj odlična prilika za promociju turističkih potencijala našeg grada, ali i mogućnost da svi zainteresovani proizvođači iz cele zemlje prezentuju svoje proizvode i brendove po kojima je Srbija poznata.

Sredinom ovog meseca niško Sajmište trebalo bi da bude ispunjeno raznovrsnim brendovima i proizvodima udruženja i prizvođača iz cele Srbije, kažu u Javnom preduzeću „Tržnica“. Prema njihovim rečima, ova manifestacija, koju organizuju sa Udruženjem pijačara Srbije unaprediće niški turizam, ali i promovisati prizvođače iz niškog kraja.

Niška „Tržnica“ se, zajedno sa Komunalnom policijom i inspekcijama, preko celog leta borila protiv vanpijačne prodaje, i kako kažu, rezultat na kraju sezone je zadovoljavajući.

Prema rečima organizatora u planu je da izlagači budu raspoređeni i u otvorenom i u zatvorenom delu niškog Sajmišta, a „Dane pijace“ pratiće i prigodne manifestacije.

Povezane vesti