018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Danas i do 38 stepeni

Komentari: isključeni
Tagovi:

U Srbiji danas sunčano i veoma toplo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura od 33 do 38 stepeni.

U Srbiji i sutra sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Posle podne se očekuje lokalni razvoj oblačnosti, a ponegde u planinskim predelima i redja pojava pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 16 do 24, maksimalna dnevna od 33 do 38 stepeni.

U subotu sunčano i TROPSKI TOPLO. Posle podne se očekuje lokalni razvoj oblačnosti, a u severnim i zapadnim predelima i pojava pljuskova sa grmljavinom, a lokalno se očekuju i vremenske nepogode. Maksimalna temperatura od 33 do 37 stepeni. U nedelju i početkom sledeće sedmice promenljivo oblačno, sparno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom posle podne i uveče, a ponegde se očekuje i pojava vremenskih nepogoda. U nedelju i dalje VEOMA TOPLO, temperatura od 30 do 37 stepeni, u ponedeljak u manjem padu, a od utorka osetno svežije, maksimlana temperatura od 23 na severozapadu do 30 stpeni na jugoistoku Srbije.

Povezane vesti