018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Dan otvorenih vrata na Pravnom fakultetu

Komentari: isključeni
Tagovi:

Pravni fakultet u Nišu narednih dana planira da održi seriju promotivnih susreta sa srednjoškolcima iz Niša i drugih gradova Srbije. Tim povodom, poziva sve buduće studente da u okrivu Dana otvorenih vrata, u subotu, 23. februara, dođu i bliže se upoznaju sa ovom visokoškolskom ustanovom.

Fakultet sa najdužom tradicijom na niškom Univerzitetu, pred početak promotivne akcije koja će biti održana tokom februara i marta u gimnazijama i srednjim školama u Nišu, Aleksincu, Sokobanji, Kruševcu, Vranju, Leskovcu, Pirotu, Dimitrovgradu, Požarevcu, Jagodini i Ćupriji organizuje Dan otvorenih vrata.

Reč je o prezentaciji koja će na fakultetu biti održana u subotu, 23. februara, gde će budući brucoši moći da se upoznaju sa nastavnim osobljem, ali i uslovima studiranja.

Promocija Pravnog fakulteta u Nišu nastavlja se 28. februara u Gimnaziji „Svetozar Marković“, zatim 1. marta u Pravno-poslovnoj školi, i prokupačkoj gimnaziji, a 4. marta u gimnazijama u Zaječaru i Negotinu.
Za one koji nisu u mogućnosti da prisustvuju prezentacijama, sve informacije mogu dobiti na sajtu www.prafak.ni.ac.rs, kao i na Facebook stranici Pravnog fakulteta u Nišu.

Niški Pravni fakultet godinama je jedan od najpopularnijih. Interesovanje za upis i ove godine je veliko.

Povezane vesti