018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Dačić i Vučić upoznati s pretnjama Radovanoviću i Novakoviću (VIDEO)

Povodom pretnji koje su telefonom upućene visokim funkcionerima Socijalističke partije Srbije, Igoru Novakoviću i Zoranu Radovanoviću, o čemu je NTV već izvestila, oni su se oglasili na vanrednoj pres-konferenciji. Kako kažu, na Novakovićev telefon stizale su poruke i pozivi u kojima je prećeno njihovim porodicima. Broj telefona, kao i čitav slučaj prijavili su policiji, ali ističu da nisu zatražili zaštitiu, već su njima ostavili da procene da li je to potrebno. O ovome su obavestili i premijera i prvog potpredsednika Vlade, Ivicu Dačića i Aleksandra Vučića.

Oni sumnjaju da iza svega stoji porodica Višnjić i da su problemi počeli tokom poslednje sednice Saveta Medicinskog fakulteta u Nišu na kojoj je razrešen dužnosti i dotadašnji prodekan prof. dr Milan Višnjić. Pred sam početak sednice, sin profesora Višnjića, Aleksandar Višnjić, počeo je da preti članovima Saveta, među kojima je i gradonačelnik Niša, prof. dr Zoran Perišić, kao i ostalim članovima Saveta, prof. dr igoru Novakoviću i prof. dr Zoranu Radovanoviću.

Ovim povodom, večeras na Niškoj televiziji specijalna emisija u 20h, u kojoj gostuju prof. dr Zoran Radovanović, direktor KC Niš i narodni poslanik SPS-a i prof. dr Igor Novaković, predsednik Okružnog odbora SPS-a.

Povezane vesti