018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Članovi Nove stranke Zorana Živkovića sa stanovnicima Palilule razgovarali o najvećim problemima (VIDEO)

Predstavnici Nove stranke su u Nišu nastavljaju sa akcijom predstavljanja te političke organizacije građanima i kako kažu do sada je u više od 30 gradova podeljeno 100 .000 letaka sa programom stranke. U narednom periodu sledbenici lidera “Nove” Zorana Živkovića slušaće probleme građana i predstavljati se na opštinskim nivoima, rečeno je na akciji održane na području niške opštine Palilula.

Članovi NOVE Paliluskog povereništva razgovarali su sa građanima i pozvali ih da napišu svoje primedbe na rad lokalne vlasti, kao i probleme u ovoj opštini kojima se niko ne bavi.

- U Novoj stranci 70 odsto njenog članstva nije nikada bilo u nekoj političkoj organizaciji, kao i da pet od 10 članova Predsedništva, takođe nije bilo deo neke političke stranke. Svi oni su novi ljudi za bolju državu, za bolji grad – kaže Ivan Jovanović iz ove stranke.

Na punktu u opštini Palilula članovi Nove stranke građanima su predstavili i stranačke pograme partije kojima će se, kako kažu, stvoriti država sa vladavinom prava, u koju će se ulagati i u kojoj će ljudii moći pošteno da žive od svog rada.

Povezane vesti

  • Glasam za NOVU

    bravo za NOVU… alternativa je nesto sto gradjani Nisa odavno nisu imali…