018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Četiri „ševroleta“ za nišku policiju

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Četiri automobila “ševrolet orlando” odlukom Skupštine Grada pripašće Policijskoj upravi Niš. Podsećamo, odluka je doneta na inicijativu gradonačelnika i predsednika Skupština grada, prof dr. Zorana Perišića i prof. dr Mileta Ilića, koji su se odrekli ovih automobila, kako bi bili ustupljeni upravo niškoj policiji.

Vozila su već prilagođena policijskim potrebama, tri će biti namenjena interventim jedinicama, a jedno vozilo policija će koristiti za odlaske na uviđaje. Iz kompanije „Raveks grup“ u Nišu pozdravljaju ovakvu odluku grada Niša, ističući da će sa njima i policajci i građani biti bezbedniji.

„Ševrolet orlando“ ima 3 reda sedišta i kapacitet 7 osoba. Raspolaže motorom od hiljadu i osamsto kubika, koji razvija 140 konjskih snaga. Podsećamo da su odluku, da ova 4 automobila pripadnu Policijskoj upravi Niša, inicirali gradonačelnik i predsednik SG, tako što su se odrekli ovih vozila. Gradonačelnik će tako nastaviti da koristi službeni automobil star 7 godina, koji je prešao oko pola miliona kilometara.

 

Povezane vesti