018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Cene karata za gradski prevoz neće poskupeti

U Nišu, za sada, neće biti povećanja cene karata gradskog prevoza, rekao je za Tanjug Saša Petronijević direktor Direkcije za javni gradski saobraćaj tog grada i dodao da će novi prevoznici, izabrani na konkursu, izaći na niške ulice već od 1. septembra.

Ponovljeni konkurs za izbor prevoznika u javnom gradskom saobraćaju u Nišu je završen, otvorena je konkursna dokumentacija, komisija je potvrdila da su ponuđači ispunili uslove konkursa i da sa svojim vozilima mogu već od 1. septembra da izađu na ulice – izjavio je za Tanjug Saša Petronijević direktor Direkcije za javni gradski saobraćaj u Nišu.

Petronijević je rekao da je konkurs sproveden po četiri partije. „Partiju jedan poverili smo „Nišekspresu“, a partiju četiri „Aerodromu“. U ponovljeni postupak išli smo za tri i četiri jer u prvom konkursu ponuđači nisu imali potpunu dokumentaciju i u jednom slučaju bila je ponuđena previsoka cena. Za dva ponuđač je bio Ćurdić, a za tri Ariva iz Požarevca“ rekao je Petronijević.

(Tanjug)

 

Povezane vesti

  • Nislija

    Pa šta reći! Taxi prevoza sam se davno odrekao,ako opet poskupi i gradski prevoz ići ću peške,u zemlji Srbiji stvari se vraćaju unazad reklo bi se….