018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Bulatović: Nova ulaganja u opštinu Crveni krst (VIDEO)

Funkcioner SNS i predsednik Gradske opštine Crveni krst Darko Bulatović najavljuje izgradnju atarskih puteva na području opštine čija je vrednost oko 7,5 miliona dinara. Bulatović ističe i da će opština na čijem je čelu nastaviti da pomaže socilano najugroženijim građanima, a u saradnji sa gradom biće izgrađeno i nekoliko ulica u najskorije vreme.

Bulatović kaže da je u toku priprema dokumentacije za izgradnju atarskih puteva u selima koja se nalaze na teritoriji opštine Crveni krst, koja će biti realizovana u saradnji sa Minisitsrvom poljoprivrede, a čija je ukupna vrednost oko 7 miliona dinara.

Bulatović kaže da će u saradnji sa gradom, uskoro početi i rekonstrukcija Aerodromske, Proleterske, ulice Save Kovačevića, centar Medoševca, kao i dvorišta osnovnih škola Vuk Karadžić i Ivo Andrić. Kada je reč o pomoći socijalno najugroženijim garđanima sa teritorije opštine Crveni krst i ona će kroz pružanje zdravstvene i pravne pomoći biti nastavljena. On dodaje i da će kuća za porodicu Ninić, koja trenutno nema adekvatne uslove za život, do početka novembra biti gotova.

Povezane vesti