018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Brzi brod dobio Uslužni centar i česmu (VIDEO)

Komentari: isključeni

U Brzom brodu otvoren je Uslužni centar opštine Medijana, u kome se nalazi ispostava Policijske uprave Niš, kao i Uprava za građanska stanja i opšte poslove. Nadležni očekuju da će to umnogome povećati bezbednost u ovom naselju, ali i omogućiti građanima da lakše dođu do potrebnih dokumenata. Osim toga, danas je u Brzom brodu u rad puštena i peta česma u okviru projekta “17 česama za 17 vekova hrišćanstva”.

Brzi brod danas ima mnogo razloga za slavlje. Veliki broj građana okupio se u centru naselja, kako bi prisustvovao svečanom otvaranju Uslužnog centra, koji se nalazi u zgradi nekadašnje mesne zajednice i koji je otvoren u sklopu obeležavanja devetog rođendana opštine Medijana. Predsednik GO Nebojša Krstić ističe da se na ovaj način izašlo u susret meštanima, koji su već duže vreme tražili jedan ovakav multifunkcionalni objekat.

- Svaka novootvorena ispostava značajno doprinosi povećanju bezbednosti u gradu - kaže načelnik niške Policijske uprave Srđan Grekulović, koji najavljuje i više patrola u ovom naselju.

U rad je svečano puštena i peta česma o okviru projekta “17 česama za 17 vekova hrišćanstva”, čiji je cilj izrada i postavljanje 17 javnih česama na području grada.

Građani kažu da im mnogo znači otvaranje uslužnog centra u njihovom naselju, jer neće morati da odlaze do centra grada kako bi dobili potrebna dokumenta. Osim što će se na ovom mestu nalaziti uslužni centar, predsednik GO Medijana Nebojša Krstić ističe da će ovaj prostor biće na raspolaganju mnogim organizacijama, prvenstveno sportskim.

Povezane vesti