018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Brojne medalje za niške džudiste

U tehničkoj organizaciji džudo kluba „Niš“ u sali OŠ „Miroslav Antić“ održano je Regionalno prvenstvo centralne Srbije za mlađe seniore, prvi internacionalni turnir za starije pionire i turnir za poletarce.

Kod džudista starosti do 23 godine najuspešniji su bili članovi „Kinezisa“, koji su osvojili četiri zlatne, dve srebrne i pet bronzanih medalja, dok su članovi „Niša“ stigli do jedne srebrne i jedne bronzane medalje. Kod mlađih seniorki najbolje su bile članice „Carine“ iz Smedereva, dok su takmičarke „Niša“ osvojile jednu zlatnu i jednu srebrnu medalju, a „Kinezisa“ dve srebrne medalje.

Kod pionira gosti iz Sofije, članovi „CSKA“, nisu imali premca, a posle njih po uspesnosti bili su „Niš“, „Kinezis“, „Vuk“, „Omega“ i „Sogun“. I kod pionirki su dominirale gošće, takmičarke rumunskog „Turn Severina“, uz dobre rezultate „Soguna“ i „Kinezisa“. Na kraju, kod poletaraca istakli su se takmičari zaječarskog „Timoka“, kod poletarki takmičarke „Brusa“, uz solidne rezultate svih niških klubova.

Povezane vesti