018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Brojna kadrovska rešenja na dnevnom redu naredne sednice Skupštine Grada (VIDEO)

Komentari: isključeni

Odbor za imenovanje Skupštine grada utvrdio je prestanak funkcije direktora Centra za socijalni rad “Sveti Sava” I dečijeg odmarališta “Divljana” i predložio da na narednoj sednici gradskog parlamenta budu imenovani novi, odnosno dosadašnji direktori Zoran Jović i Despot Despotović.

Na sednici Odbora usvojen je i predlog da se Saša Petronijević imenuje za vršioca dužnosti direktora Direkcije za javni gradski prevoz, rekao je za NTV predsednik Odbora za imenovanje, Dejan Jovanović.

Do 14.jula do 9 sati ujutru je rok da Odbor za imenovanje da preda predloge kadrovskih pitanja pred zasedanje gradskog parlamenta, kaže za NTV predsednik ovog Odbora Dejan Jovanović.

Na sednici Odbora za imenovanje usvojen je i predlog da se imenuje član Nadozornog odbora JP Niš stan, razreši član Upravnog odbora Narodnog muzeja i imenuju predsednici Upravnih odbora Niškog kulturnog centra, Dečijeg centra, novi članovi Narodnog muzeja, Zavoda za zdravstvenu zaštitu studenata, kao i novi član Nadzornog odbora Fonda za razvoj i samofinansiranje zajedničkih potreba građana.

Sednica Skupštine grada Niša je zakazana za utorak, 15. jul podseća Jovanović i dodaje da će se predlozi Odbora za imenovanje naći kao dopuna dnevnog reda sednice Skupštine.

Povezane vesti