018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Briga o socijalno ugroženim prioritet SNS-a

Briga o građanima sa socijalnim problemima, Srpskoj naprednoj stranci je na prvom mestu, a jedan od načina da se ljudima pomogne jesu humanitarne akcije, poručuju iz saveta za brigu o deci i socijalna pitanja ove partije. Aktivisti saveta dva puta mesečno organizuju prijem za građane, a nastavlja se i saradnja sa ustanovama koje brinu o socijalno ugroženim licima.

Jedna od najvažnijih aktivnosti saveta za populaciju, brigu o deci i socijalna pitanja, svakako je prikupljanje odeće i knjiga, koja će, zahvaljujući volonterima, biti nastavljena, kaže predsednica ovog saveta, Jelena Žarić.

A kako se akcija, koja je pokrenuta početkom godine, kada građane primaju članovi saveta iz stručnih oblasti za socijalna pitanja, pokazala uspešnom, biće nastavljena i u narednim mesecima.

Savet će, u saradnji sa Lutkarskim pozorištem, organizovati i besplatnu predstavu za učenike specijalne škole 14. oktobar, povodom Dana pozorišta. Predstava će biti izvedena 7. marta u 13 sati.

Povezane vesti

 • Alter Ego

  Na žalost, statistika u našem gradu je poražavajuća!
  Kada bi građani znali koja su njihova prava i kada bi imao ko da im ukaže i gde treba da ih potraže, sigurno bi ta brojka bila manja!
  Drago mi je što, iako je SNS sada na vlasti, on se trudi da ono što je obećao to i ispuni!
  Svaka čast na ideji i želji da se pomogne građanima Niša!

 • YYYYYY

  Dobro je da se neko setio ovoga, pogotovo u ovako teskoj situaciji deci treba najvise pomoci, nisu zasluzili da trpe zbog necijih gresaka iz proslosti. Mada da ne politizujem toliko ovu pricu podrzavam svaki vid humanitarne pomoci pogotovu kada je rec o deci.