018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Branislav Jovanović: Zetsku rekonstruisati što pre (VIDEO)

Komentari: isključeni

Predsednik gradskog odbora Ujedinjenih regiona Srbije, Branislav Jovanović, upozorio je da će stadion „Čair“ biti poplavljen sa prvim jačom kišom, ukoliko kanalizaciona mreža u Zetskoj ulici ne bude rekonstruisana. Jovanović je podsetio i da je gradsko zemljište u dvorištu škole ”Sveti Sava” već godinama uzurpirano i da novac od njegovog iznajmljivanja ne ide u gradski budžet.

Zbog loše infrastrukture u poslednjih šest godina parket u hali „Čair“ se menja po treći put. Saniranje poseldica poslednje poplave košta oko sedam miliona dinara, a lider niškog URS-a upozorava da će i stadion „Čair“ doživeti istu sudbinu ukoliko se kanalizaciona mreža u Zetskoj ulici ne rekonstruiše i ne poveže sa kanalizacijom u Čairskoj ulici, čime bi se mreža znatno rasteretila.

Jovanović podeseća i da je gradsko zemjište u dvorištu škole “Sveti Sava” već osam godina zauzeto bez ikakvih pravnih osnova, a da novac od iznajmljivanja balon sale i teniskih terena ne ide ni gradu ni školi. On dodaje da na ovoj površini mogu da se sagrade atraktivni objekti od kojih bi grad imao mnogo više koristi.

Povezane vesti