018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Branislav Jovanović: Zadovoljni smo rezultatima u Nišu

Komentari: isključeni

“Ujedinjeni Regioni Srbije imaju legalitet i legitimitet u Gradu Nišu, jer je po izbornim rezltatima URS treća stranka južno od Beograda. O daljoj sudbini stranke, posle ostavke predsednika Mlađana Dinkića, odlučiće Predsedništvo”, istakao je Branislav Jovanović, predsednik Gradskog odbora Ujedinjenih Regiona Srbije na vanrednoj konferenciji za novinare.

U gradskom odboru Ujedinjenih regiona Srbiji u Nisu, sumirajući postignute rezltate na proteklim parlamentarnim izborima, zadovoljni su rezltatom postignutim u gradu Nišu.

U gradskoj opštini Medijana uradili smo dobar posao, jer smo se bavili opštim interesom, a ne stranačkim, kaže Nebojša Krstić, član gradskog odbora URS-a.

Posle ostavke lidera URS-A Mlađana Dinkića, stranku će privremeno voditi Verica Kalanović i Veroljub Stevanović, a o daljoj sudbini odlučiće narednih dana Predsednistvo URS-a istakao je Jovanović.

U gradskom odboru URS-a kažu da su Ujedinjeni Regioni Srbije na proteklim parlamentarnim izborima nastupili samostalno i da izborni rezultat od 110 000 glasova ne predstavlja neuspeh.

Povezane vesti