018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Branislav Jovanović: „Uskoro zamena podloge u SC ‘Dušan Radović’“ (VIDEO)

Zbog rupa koje su se pojavile na jednom od dva košarkaška terena u Sportskom centru Osnovne škole „Dušan Radović“ kompletna podloga biće zamenjena, jer je objekat u garantnom roku. Zakonska obaveza izvođača radova je da to i  uradi, a očekuje se da će nedostaci na košarkaškom, ali i ostalim terenima u sportskom kompleksu u Duvaništu biti otklonjeni u narednih mesec dana, kaže izvršni direktor Direkcije za izgradnju grada Branislav Jovanović.

Krajem jula ove godine izvođač radova Sportskog centra u OŠ „Dušan Radović“ je obavešten da otkloni uništeni tartan na košarkaškom terenu i da sanira nedostatke na ostalim, kaže Jovanović. On dodaje da će kompletna podloga terena biće zamenjena jer je objekat još u garanciji.

Ovaj sportski kompleks  izgrađen je pre nešto više od godinu dana  i pored dva košarkaška terena sadrži i ateletsku stazu, teren za mali fudbal, dva bacališta za kuglu, teren za rukomet, zaletište za skok u dalj, teniski teren i još dva za odbojku.  Svi sadržaji na kojima vreme dnevno provodi oko 1000 Nišlija su osvetljeni, a napravljene su i male tribine. Jovanović dodaje da bi trebalo što pre da se formira služba koja bi održava ovakve i slične objekte.

- Održavanje ovog sportskog objekata, kao i desetak balona sala bi trebalo da  se kontinuirao održavaju, da dobiju titulara i takvi poslovi bi mogli da pripadnu SC Čair – kaže Jovanović.

U junu ove godine sa 1,7 miliona dinara završeno je popločavanje prilaznih staza Sportskom centru, podseća Jovanović, i dodaje da je izgradnja celog kompleksa koštala 75 miliona dinara, gde je NIP učestvovao sa 50 miliona dinara.

Povezane vesti