018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Branislav Jovanović: „Pojedinci o meni pišu neistine“ (VIDEO)

Komentari: isključeni

“Neistinito i neargumentovano pisanje pojedinih Internet portala o meni, uznemirava moju porodicu, a gradu nanosi veliku štetu. Jedini sam političar u gradu bez ijedne funkcije, sa platom od 70 hiljada dinara i to za poslove i radne zadatke Izvršnog direktora Direkcije za izgradnju grada. Apelujem na demokratsku javnost, da podigne glas protiv onih, koji pišu neistine, isto kao sto podiže glas kada se ugrožava sloboda medija”, istakao je Branislav Jovanović, predsednik Gradskog Odbora URS-a, na redovnoj konferenciji za novinare.

Tema redovne pres koferencije u sedištu Gradskog odbora Ujedinjenih regiona Srbije, bila je pisanje pojedinih medija i portala o borbi protiv korupcije i kriminala.

Posle razrešenja na mesto člana Nadzornog organa JP Putevi Srbije i neistinitog  izveštavanja, grad Niš je izgubio velika novčana sredstva na ime investicija u saobraćajnu infrastrukturu, kaže Jovanović.

Izloženi smo neprestanim pritiscima i napadima, jer smo zapravo jedini borci protiv korupcije i kriminala, istakao je Jovanović na konferenciji za novinare.

Povezane vesti