018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Bradić ponovo podnosi predlog za izmenu Zakona o javnom informisanju (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Niški odbor stranke Zajedno za Srbiju i na narednom zasedanju republičkog parlamenta, po četvrti put, podneće predloge za izmenu zakona o javnom informisanju i formiranju regionalnog javnog servisa, kako bi probali da sačuvaju NTV koji predstavlja medijski servis građana na jugu Srbije, rečeno je danas na zajedničkoj konferenciji ove stranke i Narodnog pokreta Srbije, koji takođe podržavaju ovu inicijativu.
Narodni poslanik stranke Zajedno za Srbiju, Blagoje Bradić, koji je na poslednjem zasedanju narodne skupštine podneo predloge za izmenu zakona o informisanju i javnim medijskim servisima, prema poslednjim najavama, pored ostalih predloga koje ima u planu, ponoviće ovaj i na narednoj sednici, i to kako kaže po četvrti put.
I prestavnici NPS prokomentarisali su sudbinu koja čeka našu televiziju.
Narodni poslanik Bradić ponovio je da će građani Niša, ali i svi oni ispod Save i Dunava izgubiti mnogo eventualnim gašenjem Niške televizije, i dodao da će se upravo zbog toga boriti do kjraja da se to ne desi. Kako su najavili, naredno zasedanje nerodnih poslanika trebalo bi da bude već početkokm iduće nedelje.