018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Bošković skratio spisak

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Posle turnira u Vrnjačkoj Banji, gde je Srbija osvojila prvo mesto, Saša Bošković, skratio je spisak rukometašica na koje računa za Svetsko prvenstvo. Naš selektor više ne računa na Slađanu Pop-Lazić i Jelenu Trifunović. Preostalih 19 devojaka će se od 6. do 13. decembra u Nišu u okviru grupe “B” boriti za ulazak u drugu fazu prvenstva. To pravo dobiće četiri najbolje selekcije iz svake grupe, koje će se po kup sistemu takmičiti sve do finala 22. decembra u Beogradu.

Na najnovijem spisku se nalaze sledeće reprezentativke: Katarina Krpež, Jelena Popović, Andrea Lekić, Jelena Živković, Sanja Damnjanović, Jelena Erić, Jovana Risović, Sanja Rajović, Svetlana Ognjenović, Biljana Filipović, Katarina Tomašević, Ana Kačarević, Jelena Nišavić, Ivana Milošević, Jovana Stoiljković, Kristina Liščević, Dragana Cvijić, Marija Lojpur i Marina Dmitrović.

Reprezentacija Srbije utakmicom sa Japanom, otvoriće Svetsko prvenstvo u petak, 6. decembra. Susret u Hali “Čair” počeće u 18 časova. U grupi “B” Srbija će 8. decembra igrati sa Alžirom, dva dana kasnije protiv Brazila, 11. decembra sa Danskom i na kraju grupne faze sa Kinom, u petak 13. ovog meseca. Sve utakmice naše reprezentacije počinjaće u 18 časova, osim sa Danskom koja je zakazana za 20 časova i 15 minuta.

Inače, naša reprezentacija popodne će doputovati u Niš, a večeras od 18.30 imaće trening u Dvorani “Miroslav Antić”.

 

 

Povezane vesti