018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Bogata ponuda kulturnih dešavanja (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Na više od 20 lokacija u našem gradu obeležava se 11. “Noć muzeja.” , a svi ovogodišnji učesnici otvorili su svoja vrata u 18 sati. Primetno je odsustvo dešavanja u Prvomajskoj ulici u kojoj su Umetnička i Muzička škola , kojima novi termin Noći muzeja nije odgovarao zbog obaveza oko ranije zakazanih prijemnih ispita. Ekipa Niške televizije posetila je jedan od najvećih niških modnih brendova – “Fešn korner”, knjižaru Niškog kulturnog centra “Branko Miljković “ i Lutkarsko pozorište.

Fashion corner” u “Noći muzeja” na novoj adresi – u Svetosavskoj broj 8. Uz modu idu i vesela lica modnih dizajnerki i po neka preporuka za predstojeće letnje dane.
U knjižari “Branko Miljković “ Niškog kulturnog centra , koja ovih dana slavi svoj prvi rodjendan, posetioci su mogli da kupe sva izdanja ove kuće sa popustom od 40 procenata.
Lutkarsko pozorište otvorilo je svoja vrata za Akademsko pozorište Studentskog kultrunog centra. U toku su završne probe pred premijeru kabarea “Stend ap Seribie”, koja je zakazana za 9.jun u 20 sati.
Karte za premijeru Akademskog pozorišta Skc-a , se ovoga puta neće naplaćivati, ulaz se obezbedjuje donošenjem sredstava za higijenu koja će biti prosleđena ugroženima u majsikm poplavama. Prva repriza kabarea “stend ap serbie” je već 14.juna u Dvorištu Banovine kada će biti organozivan pozorišni maraton, a niški akademci će se 5.jula sa ovom predstavom pojaviti i na festivalu u Smederevu.