018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Boban Džunić advokat

Gost Telepresa 1  Boban Džunić advokat

Povezane vesti

  • nesa

    Selakoviću, samo šalji ovakve „mozgove“ i sredićeš situaciju sigurno. Ovaj ne zna ni šta priča, dva puta (najmanje) je demantovao sebe! Pa jesi li zaposlen ili nisi?! :-)

  • Lana

    Auuuu, nevidjeno!!! A gospodin advokat ne kaze da je na funkciji predsednika opstine Palilula, da u vremenu dok je na funkciji ne moze da obavlja advokatsku delatnost i da se disciplinski postupak pokrece upravo zato sto kad je otisao na funkciju nije zamrznuo status advokata u Advokatskoj komori. Gospodin advokat ne kaze da u sud nije usao od kad je na funkciji, a da to cini sada u vreme obustave rada advokata i to kao covek rezima koji ga je i postavio na funkciju. Takodje ne kaze da je clan SNS.
    Citira zakon o strajku i kaze zaposleni, sto advokati nisu, a zatim demantuje sebe i sam kaze da je advokat i da nije zaposlen.
    Dakle, ovo je intervju coveka koji je clan SNS i funkcioner i sa te pozicije govori i on nikako a s obzirom na tu funkciju ne moze trenutno da bude advokat i ne moze da ode u tuzilastvo i da se stavi na raspolaganje. On je funkcioner ne advokat!