018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Blic: Milićev nestao u Turskoj

Komentari: isključeni
Tagovi:

Marko Milićev, za kog se sumnja da je pregazio Luku Jovanovića, nestao je u Turskoj, iako je srpska policija sve preduzela da do toga ne dođe, saznaje Blic.

Juče je ministar policije Nebojša Stefanović rekao da je Milićev u Turskoj. On je tamo otišao preko agencije, i 20. avgusta mu se završava aranžman. U međuvremenu, po objavljivanju informacija da je u Turskoj, on nestaje.

Marko Milićev je od ranije poznat policiji po raznim krivičnim delima. Kako je na konferenciji rekao ministar Stefanović, on se sumnjiči za više krivičnih dela, mahom u vezi s prometom droge.

Milićev, koji se ranije prezivao Marković, bio je u Srbiji osuđen i zbog pokušaja ubistva, na tri godine i šest meseci, a kaznu je odležao i 2011. izašao iz zatvora.

On je, takođe, u Štutgartu bio osuđen na dve godine i dva meseca.

Luka Jovanović je preminuo 26. jula u Beogradu, dan nakon što ga je na Brankovom mostu udario “mini kantrimen” dok je s četvoricom drugara pokušavao da pomeri automobil koji im je stao. Podsetimo, Lukin otac je nekoliko dana stajao na mostu sa sinovljevom slikom tražeći pravdu i otkrivanje počinioca, a danima su se održavali i protesti zbog te tragedije.

Lukin otac je izjavio da je potrebno urediti srpske zakone tako da se ne dozvoli da beguncima „advokati smanje kazne na mizeriju“.

(b92.net)

Povezane vesti