018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Birokratski nemar – razlog kašnjenja isporuke kuvanih obroka? (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Načelnica Uprave za dečiju, socijalnu i primarnu zdravstvenu zaštitu Mirjana Popović, kao i većnik u ostavci Branislav Ranđelović, krivci su što će isporuka kuvanih obroka Narodne kuhinje kasniti desetak dana. Ovo je izjavio zamenik gradonačelnika Ljubivoje Slavković, tvrdeći da će tražiti ostavku Popovićeve na tu funkciju.

Načelnica resorne Uprave i većnik u ostavci raspisali su  sa 12 dana zakašnjenja tender za izbor najboljeg ponuđača koji bi pripremao kuvane obroke za Narodnu kuhinju. Zato će se sa isporukom obroka umesto 1. početi 10.aprila.

U ovu situaciju grad je došao birokratskim nemarom, iako je obezbedio novac i ponuđače za Narodnu kuhinju i organizovao isporuku preko Crvenog krsta.

U međuvremenu, do 10.aprila, kada ponovo treba da počne isporuka kuvanih jela, korisnici Narodne kuhinje dobiće po 25 kg brašna i 5 kg konzervi mesnog nareska u zamenu za tople obroke. Svi koji imaju bonove treba da se jave Centru za socijalni rad gde će dobiti potvrdu da mogu da preuzmu paket iz Crvenog krsta. Inače, u Nišu ima 800 korisnika Narodne kuhinje.

Povezane vesti