018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Bez utakmica do septembra

Komentari: isključeni

U Hali „Čair“ se još procenjuje šteta od poplave, ali prema najavama nadležnih, sportskih mečeva u ovom objektu neće biti do septembra.

Parket se osušio i najverovatnije neće morati da se menja, dok će u narednih nekoliko dana biti utvrđeno u kakvom su stanju električne instalacije, kaže za NTV tehnički direktor SC „Čair“, Žan Stefanović.

U bujici sa istočne strane „Čaira“ izlila se fekalna kanalizacija, koja je uništila dve trećine parketa, svlačionice, kancelarije i hodnike. Posle tačno dve nedelje sve je suvo , i površina ispod poda, i sam parket u dvorani.

Hala je osigurana i šteta će se nadoknaditi, ali još se procenjuju oštećenja na električnim instalacijama i gasnom kotlu, koji se nalazi u podzemnoj prostoriji hale, i koji je najviše bio pod vodom. Da sa novim kišama ne bi došlo do ponovnog izlivanja kanalizacije, nadležni su pronašli rešenje.

Podsetimo, Hala „Čair“ renovirana je pre oko godinu i po , u šta je uloženo oko šest miliona evra. Za to vreme tu je igrano Evropsko prvenstvo u rukometu, Dejvis kup i mnoga druga značajna takmičenja.

 

 

 

 

Povezane vesti