018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Bez poskupljena struje i restrikcija do daljeg (VIDEO)

Do daljeg neće biti poskupljenja struje, a ni planskih isključenja i restrikcija, jer Srbija ima dovoljno elektične energije. A u regionu koji pokriva „Jugoistok“ u poslednje vreme znatno je povećan nivo naplate.

Sve veći broj Nišlija svoja dugovanaja za električnu energiju redovno izmiruje, zaključeno je na sastanku direktora EPS „Snabdevanja“ i „Jugoistoka“. Iz ovih preduzeća kažu da će nastaviti sa ovakvim poslovanjem, i da zaštićene neplatiše ne postoje. Poručeno je i da građani ne treba da brinu jer električne energije za nastupajući period ima dovoljno, a poskupljenja neće biti.

Direktor „Jugoistoka“, Darko Bulatović je rekao da se sprovodi niz aktivnosti koje će omogućiti sprovođenje Zakona o zaštiti potrošača u okviru snabdevanja električnom energijom

Podsećamo, „Jugoistok“ je do sada primio preko 4.000 građana koji su želeli da reše problem duga za struju. Razgovor može da se zakaže na broj telefona 018 518 500.

 

 

Povezane vesti

  • Jug

    A,jel se dogovoriste za zajednicku struju,direktori?
    Drzite Nis kao da je u drugoj drzavi.Beograd,Novi Sad,Uzice placa preko Infostana zajednicku stuju(podstanice,hodnici,liftovi,hidrofori),a Nis ne moze,mora preko kucnih saveta,skupstina stanara…svaka zgrada mora da ima ziro racun,PIB,na kraju godine zavrsni racun,treba da platimo racunovodju,itd!
    A kad smo prenosili naplatu vode na Objedinjenu naplatu to nije trebalo?!?