018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

„BEX“ nudi nagradu za informacije koje mogu pomoći u hapšenju pljačkaša

Od:
Komentari: isključeni

Za pomoć u uspešnom rasvetljavanju pljačke poslovnice kurirske službe „Bex“ u Nišu, iz koje su dvojica maskiranih razbojnika 4.novembra otela četiri miliona dinara, raspisana je nagrada! Poziv je upućen preko Fejsbuk stranice ove kurirske službe, a Blic prenosi da se u njemu mole svi koji imaju bilo kakve informacije o događaju ili osobama sa snimka, da se obrate na broj telefona 064/4605533 ili na imejl. Pritom se dodaje da je poverljivost dojavljivača zagarantovana, a korisnicima ove drustvene mreze ponudjen je i novi, duži video-snimak sa bezbedonosnih kamera, na kome je prikazana cela akcija razbojnika.
Podsetimo, oni su potpuno maskirani, sa baterijskim lampama na čelu ušli u 4.42 časa u dvorište ove kurirske službe u Naselju 9.maj, gde su uz pomoć dugačkog štapa najpre pomerili jednu kameru kako ih ne bi snimala dok ulaze u magacin, koji, kako je saopšteno, nije bio otključan.
Unutrašnje kamere zabeležile su snimke na kojima se vide razbojnici kako otvaraju vrata kombi vozila, verovatno birajući koje je najpogodnije da bi se u njemu sakrili do dolaska radnika.
Razbojnici su isključili struju a potom sakriveni sačekali dolazak dva radnika koje su napali, pretukli i primorali da otvore sef.