018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Besplatno usavršavanje kuvarskih veština (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Sve Nišlije koje žele da usavrše svoje kulinarske veštine moći će da to urade na besplatnoj obuci koje organizuje udruženje ugostiteljskih i turističkih poslenika Niša. Ova jednomesečna obuka se sastaoji iz teorijskog i praktičnog dela koji će izvoditi stručan kadar ugostiteljskih organizacija i visokoškolskih ustanova iz Srbije. Prijava za obuku traje do 20.maja.
Zaljubljenici u kulinarstvo, oni koji žele da nauče veštine u pripremanju jela i da za za to dobiju sertifikate sa kojima će moći da rade u restoranima u gradu ali i gradovima širom Srbije, moći će to da nauče na besplatnoj obuci kulinarstva. Obuku organizuje udruženje ugostiteljskih i turističkih poslenika Niša, i trajaće mesec dana. Sastoji se iz teorijskog i praktičnog dela.
Possle jednomesečne obuke polaznici polažu praktični završni ispit kako bi dobili sertifikat udruženja ugostiteljskih i tursitičkih poslenika o uspešno završenoj obuci. Prijave traju do 20. maja a zainteresovani mogu da se prijave na telefon 4 285 998 ili lično u prostorijama udruženja u ulici Branka Krsmanovića borj 3.