018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Besplatno klizanje za školarce (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Tokom novogodišnjih praznika i zimskog raspusta niško klizalište dnevno poseti između 300 i 500 dece i odraslih. Ipak narednih dana se očekuje veći broj dece, jer će oni koji do 20. januara budu dolazili sa đačkom knjižicom, dobiti besplatno kartu, dok će za klizaljke imati popust od 50 odsto.
Iako se neki od njih ne snalaze dobro na ledu, to ih nije sprečilo da slobodno vreme provedu na klizalištu.
Od 5. do 20. januara svi školarci će moći da uz đačku knjižicu od ponedeljka do četvrtka u dva termina dobiju kartu za klizanje besplatno, dok će klizaljke moći da iznajme za 50 dinara. Iz klizališta kažu da je i ovih dana posećenost velika, a da je za sve koji se ne snalaze dobro tu pomoć instruktora, ali i škola klizanja.
Tokom radnih dana svi koji žele mogu se klizati u nekom od pet termina, od kojih prvi počinje u 13:30h, a poslednji je u 19:30h. Vreme klizanja u bilo kom od termina je sat vremena.
Sve što je potrebno da biste se klizali je karta koja košta 150 dinara, a ukoliko nemate svoje klizaljke možete ih iznajmiti za 100 dinara. I naravno ne zaboravite da su osim dobrog raspoloženja, potrebni i kapa, šal i rukavice.