018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

„Bekstvo u prirodu“ – 6. jula

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Kamenički vis će u subotu ponovo biti poprište najboljeg provoda u Nišu. I opština Pantelej i Turistička organizacija Niša podržale su ovogodišnji muzičko-ekološki festival “Bekstvo u prirodu“, koji na ovom poznatom izletištu počinje u subotu u 16 sati.

Niš je već postao prepoznatljiv po ovoj manifestaciji, kaže predsednik opštine Srđan Savić i poručuje da je podizanje svesti građana po pitanju zaštite životne sredine, ali i turizma, ono što će uvek nailaziti na njegovu podršku.

Subota, 16 sati, Kamenički vis. To je ono što za početak Nišlije treba da zapamte, a pre nego što reše i da u nedelju ostanu na Kameničkom visu i očiste lom za sobom, kažu u organizaciji „Besktva u prirodu“, eko-muzičkog festivala, koji će petu godinu zaredom pružiti utočište svim ljubiteljima muzike, aktivizma i prirode.

Niš je već postao prepoznatljiv po ovoj manifestaciji. U ovoj oceni su složni i predsednik opštine Pantelej Srđan Savić i direktor Turističke organizacije Igor Parlić. Poručuju da je podizanje svesti građana po pitanju zaštite životne sredine, ali i afirmacije turizma, ono što će uvek nailaziti na podršku.

Alex Smoke, High Roll, Vlada Janjic, Marconiero & I BEE , Stereo Banana, Hardisko, Funky Junkie… Ovo su samo neka od imena sa spiska od više desetina izvođača koji ce u subotu nastupiti na dve bine. Piće i hranu nećete moći da unesete na festival, ali ćete zato i ove godine autobusom moći besplatno da dođete do Kameničkog visa, a polaziće na svaki sat sa parkinga kod „Gusara“.

Povezane vesti