018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

„Bekstvo u prirodu“ 5. jula (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Ovog vikenda na Kameničkom visu biće održan peti festival „Bekstvo u prirodu“. Organizatori za jubilej najavljuju 15 sati muzičkog programa u kome će učestvovati kako domaći, tako i inostrani izvođači, a u planu je i veliki broj pratećih manifestacija, poput ekoloških radionica, sportskog programa, izložbe i slično. Ulaz je besplatan, a za posetioce je organizovan i besplatan prevoz.

Na jednom od najlepših niških izletišta posetioce očekuje 15 sati muzičkog programa na dve bine, ali i stand up popodne, ekološke aktivnosti, manifestacija zanimljivog naziva vinilazacija i još mnogo toga. Cilj je, kažu organizatori, povezivanje muzike, kulture, ekologije i društvene odgovornosti, ali i promocija turističkih potencijala grada.

Festival su, između ostalih, podržali Grad Niš, gradska opština Pantelej, turistička organizacija Niša, kao i mnogi drugi čiji su predstavnici istakli istakli da je festival iz godine u godinu sve bolji i da je dosadašnji program pokazao da u njega vredi ulagati.

Ove godine organizatori su dobili još jednom značajnog partnera – kompaniju Telekom Srbija koja će biti zadužena za tehnički deo. Za one koje ne mogu da dođu za vikend na Kamenički vis obezbeđen je live stream preko sajta organizacije Bauk, ali i internet pokrivenost na samoj lokaciji.

Program počinje u subotu, 5. jula, u 17 sati, a ulaz je besplatan. Za sve posetioce organizovan je prevoz koji će u subotu, počev od 16:30, pa do pola sata iza pomoći sa parkinga kod Tvrđave. Organizatori apeluju na posetioce da dolaze organizovanim prevozom kako bi se izbegle gužve, dok će oni koji se ipak odluče za automobil vozila ostavljati na izletištu Dabilo, nakon čega ih čeka pešačenje od dva kilometra. Za prvih 1000 posetilaca koji recikliraju svoju limenku na neki od reciklažnih punktova obezbeđen je besplatan prevoz ka gradu.

Povezane vesti