018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Asocijacija sportskih centara zajedno pred ministra (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Nakon poslednje posete ministra sporta i omladine Vajne Udovičića, dogovoreno je da se predstavnici Asocijacije sportskih centara Srbije sastanu i zajednički izađu pred Ministarstvo sa zahtevima za poboljšanje uslova rada u ovim ustanovama. Na današnjem skupu u Sportskom centru „Čair“, prisutnima su predstavljeni i semafori koji se koriste u našoj hali, a čiji je proizvođač niško preduzeće.

Razmenjivanje iskustava i znanja najbolji je način da se unapredi poslovanje sportskih centara, kao i da se njihovi problemi reše, kažu predstavnici Asococijacije sportskih centara u Nišu. Problemi kojih ih muče su, kako kažu, uglavnom slični.

Samo udruživanjem svih gradova i centara u Srbiji, kao i zajedničkim iznošenjem problema pred Ministarstvo i Vladu, sportski centri mogu da postanu cenjeni onoliko koliko zaslužuju, jer kako kažu iz Asocijacije, upravo su oni bili i biće polazna tačka mnogim kvalitetnim i vrhunskim sportistima.

Direktor niškog „Čaira“ Dragan Perić, iskoristio je ovaj skup i svojim kolegama predstavio  opremu koja se koristi u „Čairu“, a izmedju ostalog, članovima Asocijacije prezentovani su i semafori koji se koriste u niškoj hali, a čiji je tvorac niško preduzeće.

Povezane vesti