018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Asfalt će biti postavljen čim vremenski uslovi budu pogodni za to (VIDEO)

Problemi meštana u Donjem Međurovu sa neasfaltiranim ulicama i blatom koje gaze godinama unazad, biće rešeni u najkraćem roku, kažu u GO Palilula na čijoj se teritoriji ovo selo i nalazi. Početak radova najavljen je već za sutra, tako da će prema najavama iz ove opštine, asfalt biti postavljen čim vremenski uslovi budu pogodni za to.
Iako je 21.vek, ovakva scena, dovijanja meštana kako pokušavaju da sa što manje umazanim cipelama stignu na odredište, neretko se viđa u gotov svim selima na jugu Srbije. Ulica Vojislava Ilića u Donjem Međurovu, godinama unazad predmet je molbi i žalbi građana koji u njoj žive. Kanalizaciju i vodu su dobili, ali asfalt, prema njihovim rečima, nikako da stigne. Međutim, i taj problem će, prema najavama rukovodstva GO Palilula, uskoro biti rešen. Malo je reći, da su zbog toga stanari ove ulice prezadovoljni.
Savet građana obraćao se nebrojeno puta mnogim gradskim ustanovama koje bi trebalo da su nadležne za ovakve probleme, ali prema njihovim rečima, tek sada su se obratili na pravu adresu.
U GO Palilula, daju čvrsta obećanja da će ulica V.Ilića, ali i ostale neasfaltirane u ovom mestu, u najraćem mogućem roku biti sređene.
Za sada nije poznato koliko ovakvih ulica ima u D.Međurovu, a ni koliko sela na teritoriji opštine Palilula ima slične probleme, ali prema najavama čelnika ove opštine, u narednom periodu ovakvi i slični problemi biće pažljivije sagledani.

  • sale

    A sta je sa Gornjim Medjurovom? Zapoceli, polovinu jedva odradili,ivicnjaci postavljeni na par mesta , samo za slikanje? Gde nestadose pare za zavrsetak radova?