018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Anu spasio mrak – nastavak u ponedeljak

Komentari: isključeni

Meč Ane Ivanović i Zabine Lisicki u trećem kolu Vimbldona prekinut je zbog mraka pri vođstvu Nemice od 1 : 0 u setovima i rezultatu 1 : 1 u gemovima u drugom setu. U prvom setu vidjen je kvalitetan tenis, a pripao je Nemici 6 : 4, jer je bila bolja u prelomnim momentima.
Meč je inače kasnio zbog kiše, a biće nastavljen u ponedeljak, jer je po tradiciji prva nedelja slobodan dan na Vimbldonu.

U ponedeljak ce na teren petoro srpskih predstavnika na ovom turniru. Prva ce nastupiti Ana Ivanovic koja ce na terenu broj 1 od 14 casova nastaviti svoj mec sa Sabinom Lisicki.

Novak Đoković će igrati meč 4. kola protiv Francuza Džo-Vilfrida Conge. S obzirom da se susret igra na Centralnom terenu, vremenske prilike u Londonu neće uticati na satnicu ovog meča, koji je treći po rasporedu, posle jednog ženskog singla i duela Endija Mareja sa Kevinom Andersonom.

Na teren će i Bojana Jovanovski koja u paru sa Evom Hrdinovom na terenu broj 12 igra treći meč dana protiv 10. nosilaca, Nemica Julije Gerges i Ane-Lene Grenefeld. Ona će nakon toga ponovo na teren u paru sa Matom Pavićem iz Hrvatske, sa kojim igra 2. kolo miksa protiv Rumuna Horije Tekaua i Sanje Mirze iz Indije koji su šesti nosioci.

Nenad Zimonjić igra drugo kolo miksa u paru sa Samantom Stosur protiv Martina Emriha iz Nemačke i Mihaele Krajiček iz Holandije, a taj duel na terenu 16 igra se poslednji.

Na kraju, prvi nosilac juniorskog turnira, Ivana Jorović, u meču prvog kola sastaje se sa Amerikankom Kejtlin Mekarti, na terenu broj sedam.

Povezane vesti