018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Ana Ivanović u četvrtfinalu Kupa Kremlja u Moskvi, Dolonc poražena

Komentari: isključeni

Ana Ivanović nije imala težak posao protiv Klare Zakopalove, pošto se bez većih problema plasirala u četvrtfinale Kupa Kremlja, bilo je 2:0 / 6:3,6:1/.

Čehinja nije bila dorasla srpskoj teniserki koja je pokazala izvanrednu igru, čak i bolju u prvom setu nego u drugom, iako se to ne bi reklo po rezultatu.

Zakopalova je u drugoj deonici uspela da oduzme servis našoj teniserki, ali je to bio i jedini gem koji je osvojila.Ivanovićeva je privela meč kraju posle sat i 20 minuta igre, a u četvrtfinalu će igrati protiv Samante Stosur, koja je sa 2:0 /6:4,6:1/ takođe bila ubedljiva protiv Alize Korne.

S druge strane, Vesna Dolonc nije uspela da izbori plasman u četvrtfinale Kupa Kremlja pošto je posle velike borbe poražena u 2. kolu.

Dolonc je posle dva sata i 41 minuta izgubila od Danijele Hantuhove iz Slovačke sa 2:1 /3:6,6:4,6:4/. Srpska teniserka je izgubila iako je dobila prvi set i potom imala šanse da prelomi meč u svoju korist.

Ipak, imala je previše oscilacija u igri, posebno kada je servirala, ali kada se sve sabere i oduzme ne sme da bude sasvim nezadovoljna jer se na turnir probila kroz kvalifikacije.

Povezane vesti