018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Amerikanke pojačale Mašinac

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Mašinac je na konferenciji za novinare predstavio svoja pojačanja iz Sjedinjenih Američkih Država. To su Keli Marfi i Natali Ajub, koje su na Delijski vis stigle iz Luizijane. Bile su članice šampionskog ženskog fudbalskog kluba državnog univerziteta, a sada su odlučile da se oprobaju u Mašincu.

Obe mogu jednako uspešno da igraju u odbrani i u srednjem redu i veruju da će pomoći Mašincu da ponovo postane šampion Srbije. U zimskoj pauzi mnogo toga se dogodilo za zelenim stolom, kada je u pitanju Prva lige za fudbalerke. BSK iz Borče je odustao od takmičenja, a LASK Crvena zvezda isključena zbog nepravilnosti u registraciju fudbalerki. Tako trenutno Spartak i Mašinac imaju po 24 boda, dok je Napredak na trećem mestu sa tri boda zaostatka.

Ukoliko ne bude drugačijih odluka Takmičarske komisije, onda će duel Mašinca i Spartaka na Delijskom visu odlučivati o prvom mestu. Inače, Mašinac će u subotu protiv Napretka iz Kruševca nastaviti sa odigravanjem kontrolnih utakmica. U planu je dolazak i Nacionalne akademije sporta iz Sofije (sreda, 27. februara), kao i gostovanje u Grčkoj početkom marta. Prvenstvo se nastavlja 16. marta, a sedam dana pre toga igraće se utakmice Kupa Srbije.

Povezane vesti