018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Akcije suzbijanja narkomanije i nedozvoljenog držanja oružja (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Niška policija je u dve akcije privela nekoliko osoba osumnjičenih za trgovinu drogom i nedozvoljnu držanje nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava.

U akciji suzbijanja narkomanije, niška policija privela je posle pretresa stana u Nišu u Zaječarskoj ulici i selu Ćelije kod Gadzinog Hana, tridesetogodišnjeg Nišliju Aleksandra D. osumnjičenog za trgovinu drogom i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Priveden je i Ivan G., takođe iz Niša koji je osumnjičen za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Juče oko 12 časova policija je izvršila pretres stana u selu Ćelije i kod osumnjičenog Aleksandra D. pronašla paket sa opojnom drogom marihuanom u količini od oko 20 grama namenjen za prodaju, kao i lovačku pušku sa dve cevi i oko 20 komada municije, tzv. patrone. Kod osumnjičenog Ivana G. u Nišu nakon pretresa stana pronađena je kesa sa municijom od oko 20 patrona, takođe za lovačku pušku sa dve cevi, koju je zajedno sa Aleksandrom nedozvoljeno držao u istom selu kod Gadžinog Hana, navodi se u saopštenju policije.

Policija je uhapsila i dvadesetosmogodišnjeg Jovana J. iz Prokuplja i devetnaestogodišnjeg Stefana M. iz istog grada zbog trgovine drogom.

Juče oko 10 časova policija je uhapsila Jovana J. zbog sumnje da je zajedno sa Stefanom M. 28. januara prodao 200 grama marihuane Milanku S. i Aleksandru M., koji su odmah nakon toga, prilikom pojačane kontrole saobraćajne policije i pregleda taksi vozila uhapšeni na bezbednosnom punktu „Nais“, zbog pronalaska marihuane u sedištu vozača.

Osumnjičenima je određen pritvor do 30 dana.

Povezane vesti