018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Akcija „Pomozimo našoj deci“

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Gradska opština Palilula započela je humanitarnu akciju “Pomozimo našoj deci”.

U akciji, koja ima za cilj da pomogne roditeljima teško obolele dece, potpisan je ugovor o saradnji sa Agencijom „Cert plus“. Agencija će izvoditi obuku menadžmenta za sva zainteresovana pravna i fizička lica, a sav prihod biće uplaćen na humanitarni račun.

Akcija „Pomozimo našoj deci“ u“Paliluli“ je započeta jula, a već nekoliko dece je upućeno na lečenje zahvaljujući donatorskim sredstvima prikupljenim na ovaj način.

- Do sada se javilo dvadesetak porodoca sa teško obolelim mališanima, a akciju želimo da proširimo i da njome obuhvatimo sve koji su spremni da pomognu - kaže Boban Džunić, predsednik opštine.

U Agenciji za inženjering sistema menadžmenta „Cert plus“, koja kontrolisše ISO standarde u radu opštinske uprave, prepoznali su humanu dimenziju ove akcije.

Nakon potpisivanja ugovora o humanitarnoj saradnji između GO „Palilula“ i „Cert plusa“, očekuje se da zainteresovana preduzeća i ustanove dostave do 31. avgusta prijave i podatke za obuku zaposlenih. Obuka će biti sprovedena od 5. do 13. septembra, a zatim će za pružene usluge obuke, biti potpisan i Ugovor o donatorstvu sa GO „Palilula“.

Povezane vesti