018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

52 vikenda na 52 destinacije u Srbiji

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Posle Beograda, Novog Sada i Zlatibora, od danas i Nišlije, u samom centru grada mogu da vide zanimljivu izložbu pod nazivom “52 vikenda na 52 destinacije u Srbiji“, koju zajednički realizuju Turistička organizacija Niša i Turistička organizacija Srbije.

Prema rečima direktora TON-a Uroša Parlića, Nišlije će, na jednom mestu, u narednih trideset dana, moći da vide kakvim sve lepotama Srbija raspolaže. Izložba na pedeset i dva panoa postavljena je noćas, i već privlači pažnju brojnih prolaznika u centru Niša.

- Želja nas iz Turističke organizacije bila je da pokažemo našim sugrađanima i gostima grada da je Srbija dobra destinacija. Reklamirajući sve destinacije u Srbiji reklamiramo i Niš, a simbolično smo hteli da pokažemo da se 52 vikenda, odnosno cela jedna godina, mogu i te kako lepo provesti, bez potrebe da se ne ide van granica Srbije – kaže Uroš Parlić.

Parlić kaže da je šteta što ova postavka nije izložena i u vreme održavanja Nišville-a i Filmskih susreta, kada je u Nišu bilo mnogo gostiju i posetilaca i iz inostranstva, ali će izložba trajati za vreme predstojećih centralnih manifestacija obeležavanja jubileja Milanskog edikta, najpre katoličke koja je zakazana za 21. septembar na stadionu Čair, a potom i pravoslavne, koja će biti održana 6. oktobra u Parku Svetog Save.

Povezane vesti