018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

44 godine rada Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Do kraja godine program studija na daljinu biće akreditovan na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, rekao je povodom 44 godine rada i postojanja ove visokoškolske ustanove dekan prof Milovan Bratić.

Kako je istakao za Fakultet sporta u Nišu interesovanje studenata iz godine u godinu je sve veće, što je i najbolja potvrda rada fakulteta.

Stvaranje zdravog ambijenta za dalja usavršavanja mladih i dalje je prioritet Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja. Najbolji moraju biti nagrađeni kako ne bi poželeli da rade u drugim zemljama, rečeno je na svečanoj akademiji povodom dana ove visokoškosle ustanove.

Fakultet sporta sa nacionalnom sportskom akademijom iz Sofije završio je edukaciju 50 profesora o korišćenju studija na daljinu master programa. Time su se stekli uslovi da uskoro počne modernizacija nastave, kaže dekan prof. Milovan Bratić.

O Fakultetu sporta, kao jedne od vodećih institutcija u školovanju kadrova za sport, fizičko vaspitanje i rekreaciju, govorili su i rektor Univerziteta u Nišu, kao i dekan Fakulteta sporta u Beogradu.

Povezane vesti