018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

24. Fashion Selection u Beogradu od 6. do16. aprila (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi:

Dvadeset četvrti „Fashion Selection“ održava se u Beogradu od 6. do 16. aprila u organizaciji Select Modne agencije. Najnovije kolekcije i aktuelene modne trendove predstavili su poznati domaći kreatori, modne kuće, brendovi, kao i mladi dizajneri.

Fashion Selection jedan je od najvećih modnih događaja u regionu, pa je i bilo za očekivati da se najnoviji modni trendovi plasiraju upravo sa ovog dešavanja. Bogat kolorit, uvek aktuelne crna i bela, modeli jednostavnih krojeva, maštoviti detalji. Tako modni dizajneri vide ovu i narednu sezonu.

Sinoć u „Belexpo centru“, u stilu bond devojaka, kolekciju „Dodir zlata“ predstavila je Modna kuća „Mona“. Dok je publika uživala u modelima kreatorskog tima Ana Lekovic, Kristina Gajić i Marina Kovač, stigla je potvrda da je „Mona“, peti put, dobila priznanje „Najbolje iz Srbije“.

Ljubitelji mode, među kojima je bilo i dosta poznatih lica, sa velikom pažnjom posmatrali su „Monine“ modele, koji se već od danas nalaze u njihovim maloprodajnim objektima.

Modni karavan, od sutra, seli se na Zlatibor, gde će u Hotelu „Palisad“ najnovije modele predstaviti Modna kuća „Alegra“ i „Đak“ sport. Fashion Selection završava se 15. aprila u Hotelu „Hajat“ kolekcijom „Ezoterik“ Dragane Grnčarski.

 

`

Povezane vesti