018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

19. Sednica Korisničkog saveta (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Usvajanje programa javnih službi i ustanova, analiza rada, procena i davanje saveta za dalje funkcionisanje, neophodni su kako bi ova gradska preduzeća što bolje funkcionisala, kažu u Korisničkom savetu za rad ovih službi. Na današnjoj, 19. sednici ovog savetodavnog tela, na dnevnom redu je usvajanje programa rada niških ustanova iz zdravstva i kulture, ali i analiza njihovih izveštaja o ovogodišnjem poslovanju.

Kao i svaka prethodna, i ova 19. sednica Korisničkog saveta za rad javnih niških službi, održava se pred zakazanu sednicu gradske skupštine. Prema rečima čelnika ovog savetodavnog tela, na dnevnom redu ovog zasedanja raspravljaće se o programu i radu zdravstvenih, ali niških ustanova iz kulture.

Kao osvrt na rad ovih javnih službi, članovi ovog saveta, ističu da se slažu sa nedavnom odlukog gradskog veća o pooštrenoj kontroli rada javnih ustanova i preduzeća.

Prema procenama Korisničkog saveta, zasedanje će verovatno trajati dva dana, ali će, kako kažu, sve biti spremno za zakazanu sednicu gradske Skupštine.

Povezane vesti