018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

18. sednica Saveta za mlade (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

12. avgusta obeležava se medjunarodni dan mladih, a 1. septembar je dan mladih grada Niša. Na koji način će se to obeležiti u Nišu razgovaralo se na sednici saveta za mlade.
Položaj mladih u Nišu je sve bolji ali se mnoge omladinske organizacije grada rade na njegovom konstantnom poboljšanju, rečeno je na 18. sednici Saveta za mlade.

Vodeća tema sednice bilo je obeležavanje medjunarodnog a i Niškog dana mladih. Na sednici je formiran odbor koji će organizovati ove proslave a i predstavljen je nacrt plana za obeležavanja ovih datuma. Grad će i ove godine podržati inicijativu omladinaca o proslavi dana mladih i dana mladih grada Niša, a ove proslave iskoristiće i za predstavljanje planova na temu kako poboljšati položaj mladih u našem gradu.
Podsećamo, prošle godine su ovi datumi u Nišu proslavljeni različitim aktivnostima u koje je bio uključen veliki broj mladih. Jedna od vodećih manifestacija bila je „Mladi bez granica”, koja se održala na Čairskom bazenu, a bila je osmišljena kao nekadašnje Igre bez granica.