018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Vučić: Za 100 dana usvojena 32 zakona (VIDEO)

Komentari: isključeni

Vlada Srbije obeležila je danas sto dana rada na farmi porodice Mužlai u Bačkom Gradištu, uz poruku premijera Aleksandra Vučića da će Vlada takve uspešne proizvođače podržavati da budu još uspešniji, te pozvao građane i sindikate da se pridruže reformama. Sumirajući učinak svog kabineta u prvih sto dana, premijer je primetio da je Vlada donosila zakone koji nisu naišli odmah na odobravanje u javnosti, ali da veruje da će građani narednih godina umeti da poštuju to što je ova Vlada počela da stvara temelje za budućnost, a ne samo da razmišlja o političkom rejtingu.

Premijer je poručio da Srbija neće bankrotirati i da je budućnost u privatnoj inicijativi. Bez privatnog sektora, nema budućnosti ni u državnom sektoru, poručio je Vučić obraćajući se građanima u Bačkom Gradištu. „Vlada Srbije je od 42 zakonska akta do sada usvojila 32 zakona samo za 100 dana, od toga smo se 40 dana bavili poplavama… Naš zadak je da obezbedimo uslove za takmičenje, konkutrenciju, tržiste“, kazao je Vučić prilikom posete domaćinstva porodice Mužlai.

Niko neće više štiti nerad, poštovaće se rad i uspeh,i na taj način ćemo postati ozbiljna zemlja, dodao je Vučić. „Kao što porodica Mužlai može milion litara najkavalitetnijeg mleka da proizvede, tako ćemo i mi morati da budemo neuporedivo marljiviji“, istakao je Vučić. On je rekao da je politika njegove Vlade da pomaže uspešnima da budu još uspešniji, za razliku od prethodnih vlada koje su nemilice trošile da pokriju gubitke neuspešnih.

Povezane vesti